12. april 2015

Musicals – konsert 26. april kl 19 i Sveio kyrkje

Vi går i gang med ‘Popkorn’-konsert også denne våren. I år er det musikaler som er tema og vi spenner over emnet fra Les Miserables til American Idiot. Vi har også fått med oss Victoria Nilsen, eller Vicky som hun kaller seg når hun underholder. Hun vil ha en egen avdeling med musikal-stoff og være solist med koret.

Når vi skal ha popkorn-konsert hører vi alltid med Svein Ragnar Myklebust om han har tid, heldigvis kunne han denne gangen også! Han har en liten liste med amatørkor og grupper som han gjerne jobber med, i tillegg til jobben på Rogaland teater. Tidligere i vinter var han med på ‘Skjønnheten og udyret’ i Sandnes, nå skal han spille med oss! Vi har også med oss Jostein Marø på gitar og Rudolf Fredly på bass. Disse to karene er med på mye av det som skjer i musikklivet på Haugalandet og borger for kvalitet på hhv 6 og 5 strenger.

Vi tror dette blir bra, koret har øvd og dirigent Per Bjørn Habbestad låt vel på siste øvelse med de andre musikerne. Velkommen til konsert 26 april kl 19!

Vis alle bilder i lysbildeframsyning